Ambient Nature

Cort de evenimente pe malul lacului

Ambient Nature – o locatie  romantica, locul perfect pentru a sarbatori dragostea si pentru a crea amintiri de o viata. Indiferent daca va planificati o nunta intima sau de anvergura, o petrecere de botez, o aniversare romantica sau o cerere un casatorie de vis, va asteptam cu bratele deschise si cu dorinta de a va oferi cea mai romantica si memorabila experienta posibila.

Ambient Nature Pasiune Implicare Profesionalism

Cand pasiti in cortul de evenimente Ambient Nature, veti gasi un design plin de rafinament si romantism. Candelabrele stralucitoare, aranjamentele florale delicate, va vor invalui intr-un sentiment de romantism pur. Accesul la gradina exterioara de pe malul lacului, luminile difuze care creeaza atmosfera magica, elementele de decor, totul este pregatit pentru cea mai minunata zi.

Ceremonie in aer liber

Arcada de ceremonii si privelistea spectaculoasa asupra lacului, vor crea momente spectaculoase pentru miri si invitati.

MENIURI PREMIUM

Meniurile noastre exceptionale va vor rasfața simturile cu preparate delicioase si rafinate, create de chefi talentati. Fiecare fel va fi pregatit cu pasiune si atenție la detalii, astfel incat sa va incante gusturile și sa va ofere o experienta culinara de neuitat.

Povesti unice

Putem personaliza spatiul pentru a se potrivi cu dorintele si visurile voastre. Puteti alege dintre diferite aranjamente ale mesei, optiuni de decor si tematici romantice. Indiferent daca doriti un eveniment elegant si clasic sau unul mai contemporan si extravagant, suntem pregatiti sa ne adaptam pentru a crea exact atmosfera pe care o cautati.

Contacteaza-ne

Trimite un mesaj sau suna-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp! Vom fi alaturi de tine de la inceputul colaborarii, pana la finalul evenimentului.