Ambient Events

Cort de evenimente pe malul lacului

Ambient Events  este o locatie de poveste, cu acces la pontonul de ceremonii aflat pe lac! Decorurile sunt inspirate din elementele naturii. La Ambient Events iti poti lasa imaginatia libera pentru orice tematica, poti alege sa folosesti elemente naturale, cum ar fi lemnul, piatra, scoici – pentru a crea un decor rustic si autentic sau poti opta pentru elemente glamour, pentru a da nota de eleganta si finete evenimentului vostru.

Ambient Events Pasiune Implicare Profesionalism

Locatie superba, pe malul lacului, unde evenimentul vostru prinde viata intr-un decor de poveste. iar elementele de decor completeaza temtica zilei voastre unice! Seara va puteti bucura de luminile care dau o nota de in plus de romantism.

Ceremonie in aer liber pe ponton

 Cupola de ceremonii  si privelistea spectaculoasa asupra lacului, scaune pentru invitati, drumul pana la ponton – explozie de natura si culoare, totul pentru o poveste memorabila!

MENIURI PREMIUM

Meniurile noastre exceptionale va vor rasfața simturile cu preparate delicioase si rafinate, create de chefi talentați. Fiecare fel va fi pregatit cu pasiune și atenție la detalii, astfel incat sa va incante gusturile și sa va ofere o experiența culinara de neuitat.

Povesti unice

Putem personaliza spatiul pentru a se potrivi cu dorintele si visurile voastre. Puteti alege dintre diferite aranjamente ale mesei, optiuni de decor si tematici romantice. Indiferent daca doriti un eveniment elegant si clasic sau unul mai contemporan si extravagant, suntem pregatiti sa ne adaptam pentru a crea exact atmosfera pe care o cautati.

Contacteaza-ne

Trimite un mesaj sau suna-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp! Vom fi alaturi de tine de la inceputul colaborarii, pana la finalul evenimentului.