Ballroom

Ambient Ballroom

Echipa Ambient Ballroom va consiliaza la fiecare pas, oferind servicii de inalta calitate. Echipa noastra de profesionisti este prezenta pe toata durata evenimentului.
De la receptia de cocktail pana la petrecerea de dupa, Ambient Ballroom asigura toata logistica necesara pentru a crea Evenimente magice. Cu o atentie neclintita la detalii si un serviciu impecabil pentru clienti, iti garantam cel mai reusit Eveniment: nunta, botez, cununie civila, petreceri Corporate, etc.

Salon MOON

capacitate 250 locuri

Daca evenimentul vostru se doreste a fi unul de exceptie si se adreseaza unui numar mai mare de participanti, va recomandam sa alegeti Salon de Evenimente Moon. Un salon conceput nu doar pentru a impresiona prin somptuozitate ci si prin functionalitate.

Salon STAR

capacitate 120 locuri

Daca doriti sa organizati o nunta sau un botez pentru un numar mai mic de persoane, Salon Ambiance este ideal, beneficiind de lumina naturala, candelabre, lumini ambientale, camera miresei, si acces la terasa adiacenta. Alegeti Star pentru o atmosfera exclusivista,

Meniuri de Evenimente

Meniuri de nunti si botezuri

Contacteaza-ne

sa stabilim o vizionare

Cu experienta de peste 15 ani in domeniul Organizari Evenimente, echipa Ambient Ballroom va recomanda cele mai optime meniuri si servicii, astfel ca reusim cu brio sa personalizam oferta conform bugetului clientilor nostri!

Suntem aici pentru tine

Suna sau scrie-ne un mesaj si va contactam in cel mai scurt timp!