Salt la continut
Înapoi la pagina de pornire
untitled 3 copy untitled 3 copy
nunta pe malul lacului


nunta pe malul lacului


Ambient

-SUMMER BEACH-Daca marea vi se pare prea departe, dar vreti ca evenimentul sa aiba loc langa apa, aveti la indemana Ambient Summer Beach, o noua locatie cu piscina, situata pe malul lacului, la doar 15 km de Bucuresti.

Capacitate: 30 -  300 persoane


01 0102 0203 03

La Ambient Summer Beach veti avea parte de o atmosfera romantica, dar si practica in acelasi timp, unde cu siguranta petrecerea se va transforma intr-un eveniment memorabil.

Asa ca fie ca va doriti o nunta atipica, boho-chic, fie una eleganta, cu accente moderne, petrecerea la piscina va fi pe placul tuturor. Tot ce va ramane de facut este sa stabiliti data si detaliile. In cazul in care vremea nu tine cu noi, petrecerea poate fi mutata in restaurantul semi-deschis, cu o vedere frumoasa asupra piscinei, de la apus, pana la rasarit! 
Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita. Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru vizionari si pentru a va ajuta sa creati propriul decor!nunta pe malul lacului
nunta pe malul lacului
nunta pe malul laculuiNE GASITI LA ADRESADN4, Km 27, Loc Frumusani

NE PUTETI CONTACTAambientsummerbeach@gmail.com

0723.600.363

SOCIAL MEDIA/ambientsummerbeach


nunta pe malul lacului


CONTACTDN4, Km 27, Loc Frumusani

ambientsummerbeach@gmail.com

0723.600.363
/ambientsummerbeach