TEAM BUILDING
ACTIVITATI IN AER LIBER, CAZARE


Artha Park este o locatie multifunctionala, cu 7 ha de spatii deschise si zone acoperite unde pot fi organizate atat activitati indoor cat si outdoor.

Terenurile de sport, baza de agrement nautic, terenul accidentat pentru biciclete BMX - diferentiaza aceasta locatie de celelalte oferte. Intr-o ambianta relaxanta si tonica, orice eveniment de firma, incepand de la team building, conferinte, meeting, training, workshop, pana la activitati de genul Company Day sau Family Day, la Artha Park va fi plin de originalitate.

O intalnire cu colegii in afara biroului, intr-un mediu nou, poate fi scanteia ce aprinde creativitatea echipei.Aproape de capitala, in mijlocul naturii, activitatea firmei poate fi completata cu experiente inedite si vesele: de la concursuri tematice pana la sport extrem, de la olarit in iarba pana la plimbari cu caiacele pe lac, de la masaj open-air pana la lectii de meditatii active.

Intreg spatiul ajuta la promovarea bucuriei si increderii si cu siguranta, o zi sub cerul liber, respirand profund aerul proaspat al padurii - va creste vitalitatea si dinamica echipei!

  • Spatiu pentru servit masa
  • Acces la lacul Snagov
  • Logistica si spatiu pentru terenuri de fotbal
  • Logisitica si spatiu terenuri de badminton
  • Suprafete plane pentru diverse activitati incluse in programele de team building
  • Tiroliana peste lacul Snagov
  • Echitatie

Pentru evenimente tip teambulding, putem asigura: meniu de mancare (detinem bucatarie proprie dotata la cele mai bune standarde), pachete de bauturi, logistica pentru realizarea in bune conditii a „jocurilor” stabilite de catre organizatori si multe facilitati datorita amplasamentului (pe malul lacului, aproape de Bucuresti), acces si oferte speciale pentru activitati diverse (calarie, plimbare cu caiac-ul, tiroliana deasupra lacului)

Facilitati
Bucatarie proprie
Terasa cu panorama superba
Parcare 400 locuri
Se poate asigura TRANSPORT DE ORIUNDE DIN BUCURESTI SI IMPREJURIMI!

Servicii optionale

Posibilitate de cazare
sus